Wie zijn wij?

Anouk van Loo

Mijn naam is Anouk en ik ben coach Zijnsoriëntatie. Het is mijn passie om mensen te helpen op hun plek te zijn in het leven en daardoor gelukkig te worden. Dat betekent je waarheid te leven en drive te volgen en je volle potentie te benutten. Dat betekent ook liefdevolle relaties, op de eerste plaats met jezelf en daardoor met de ander. Dat betekent jezelf voorop zetten en daardoor werkelijk van betekenis zijn in de wereld, ook voor de ander, hoe paradoxaal dat ook lijkt. Als je jezelf op een zet, kan je iets betekenen voor de ander. Dat leer ik steeds meer. Hoe doe je dat nou, jezelf op een zetten en jezelf laten stralen? Kom dan bij onze praktijk, je bent van harte welkom voor coaching bij mij!

Jesse Masseling

Het starten met de beoefening van meditatie staat aan de basis van een bijzondere ontwikkeling in mijn leven. Na gewerkt te hebben als product ontwerper heb ik besloten om mijn hart te volgen, letterlijk. Ik heb ontdekt dat het hart zoveel liefde en wijsheid kent. Ik heb ervaring opgedaan met vipassana en zen meditatie en volg een opleiding tot coach aan het Centrum Zijnsoriëntatie. Het voelt als een cadeau dat ik middels onze praktijk mag delen wat ik geleerd heb. Ik hoop mensen te inspireren om meer in contact te komen met zichzelf om zo een rijker leven voor zichzelf en voor anderen te creëren.